Deveto kolo Paket24 Premijer lige bilo je sretno za rukometaše Bjelovara. U Vinkovcima su naime, prvi put ove sezone osjetili slast pobjede, a Spačvu ostavili prikovanu za dno i u novim problemima.

Početak je pripao domaćinu. Ali onog trenutka kad je Bjelovar poveo, a riječ je o 10. minuti, Spačva se našla u problemima. Nikako nije uspijevala složiti oba segmenta svoje igre, i malo po malo otvarala je vrata Bjelovaru do sve veće i veće prednosti. Ona se doduše do predaha kretala između jedan i tri pogotka, pa se činilo da je to dohvatljivo. Ali bila je to lažna nada za domaćina.

Bjelovar je ostao čvrst i u nastavku. Nakon deset minuta drugog dijela imao je pet pogodaka razlike (16:21). Serijom pogodak za pogodak tako je stigao do završnih osam  minuta, u jednom trenutku podigao prednost do plus šest i rutinski priveo susret kraju. Marko Buntić bio je najbolji u domaćim redovima s osam pogodaka. Sjajni Tibor Jurjević vukao je Bjelovar do pobjede s deset pogodaka. Vjerujemo da vas ne treba podsjećati, on je trenutačno najbolji strijelac lige.

PAKET24 PREMIJER LIGA: 9. KOLO
SPAČVA VINKOVCI – BJELOVAR 25:29