Rukometaši PPD Zagreba ostvarili su još jednu visoku i uvjerljivu pobjedu u Paket24 Premijer ligi i po 29. put postali prvaci Hrvatske. U pretposljednjem susretu Lige za prvaka, pobijedili su Sesvete u gostima 43:24 i još jedanput  potvrdili da su najbolji sastav u Hrvatskoj.

Petnaestak minuta trebalo je Zagrebašima da se malo odvoje od upornog i borbenog domaćina. Od 3:4 u šestoj minuti, Plinari su sredinom prvog dijela imali plus tri, 6:9. I malo po malo, gradili su svoju prednost do konačnih sedam razlike na kraju tog poluvremena (13:20).

U drugom dijelu, bila je to simultanka. Uostalom, o tome najbolje svjedoči činjenica da je vječiti prvak Hrvatske drugo poluvrijeme dobio s 23:10. Zagrebaši su ponovno zabijali u serijama. Već nakon osam minuta igre u drugom dijelu, bili su na plus deset, 17:27. Onda je stigla serija od četiri pa malo kasnije i serija od 6:0. U tim trenucima, Sesvete su zaostajale 19 razlike. Tako je i završilo. Vratari PPD Zagreba imali su 15 obrana: Radivoje Ristanović 7, Todor Jandrić 8, a od 12 igrača koji su se upisali među strijelce najbolji je bio Senjamin Burić sa sedam pogodaka iz sedam pokušaja. Među Sesvećanima, najbolji  Eugen Josip Žaja sa šest pogodaka.

PPD Zagreb je tako kolo prije kraja osvojio 29. naslov prvaka Hrvatske, i nastavio čudesni niz. U 29. izdanja najvišeg ranga domaćeg natjecanja, prošle sezone pandemija korona virusa zaustavila je natjecanje, 29. put postao prvak. Čestitamo!

PAKET 24 PREMIJER LIGA – LIGA ZA PRVAKA: 9. KOLO 
SESVETE – PPD ZAGREB 24:43