Kao što smo najavili potkraj prošlog tjedna, od danas, 9. kolovoza 2021., počinje online prodaja ulaznica za M19 EHF EURO ili Europsko prvenstvo u Varaždinu i Koprivnici. Karte se mogu kupiti putem na web stranici www.ulaznice.hr, odabirom stalne ponude Hrvatski rukometni savez ili odabirom kategorije SPORT, odnosno putem linka ovdje ili izravno na blagajnama dvorana u Varaždinu i Koprivnici, u periodu sat vremena prije početka prve utakmice u danu pa do početka zadnje utakmice u danu. Broj mjesta je ograničen, stoga na vrijeme osigurajte svoje mjesto na tribini, dođite i pomozite našim mladim rukometašima i uživajmo svi zajedno u sjajnim rukometnim predstavama!

Da biste kupili kartu za M19 EHF EURO, morate znati da trebate imati EU digitalnu COVID putovnicu, negativan rezultat PCR testa ne stariji od 72 sata ili antigenski test ne stariji od 48 sati.

Cijene ulaznica za prvi krug Europskog prvenstva su 30 i 50 kuna. Za polufinale, treba izdvojiti 50, odnosno 70 kuna, a za finale od 70 do 100 kuna.

Vidimo se na tribinama!