Photocredit: Ivan Brkić

U unaprijed odigranom susretu 2. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene, Podravka Vegeta je pobijedila Trešnjevku 41:13. U dva susreta nove sezone sastav iz Koprivnice već je napravio gol razliku od 45 pogodaka.

Kao što se i moglo očekivati, Podravka Vegeta nije imala nikakvih poteškoća da upiše novu pobjedu u domaćem natjecanju. Trešnjevka nije mogla parirati ni u jednom segmentu igre pa je Podravka već u prvih 12 minuta napravila plus 11 (12:1). Do kraja prvoga dijela ta je razlika smo rasla i na kraju se zaustavila na broju 16 (23:7).

U drugom dijelu, Neven Hrupec je prema najavi više vremena dao rukometašicama koje su imale manju minutažu u dosadašnjem dijelu sezone pa je taj dio završio s 18:6. Tako je svoje prve pogotke upisala Lea Franušić koja se vratila nakon ozljede. Domaće vratarke imale su čak 20 obrana (Yuliya Dumanska 12, Antonia Tucaković 8). Prvi strijelac Podravka Vegete bila je Nikolina Zadravec s osam pogodaka. Po tri pogotka kod Trešnjevke djelo su Anje Vide Lukšić, Lare Miholić i Margarite Škarić.

1.HRL ZA ŽENE: 2. KOLO

PODRAVKA VEGETA – TREŠNJEVKA 41:13