U posljednjem susretu 6. kola Paket24 Premijer lige – Lige B, rukometaši Sesveta lako su i bez većih teškoća ostvarili pobjedu protiv Dubrovnika i trenutačno zauzimaju drugo mjesto na ljestvici. Dubrovčani su inače formalno bili domaćini u Jelkovcu, a i dalje su jedini sastav Paket24 Premijer lige bez boda.

Mnogo toga bilo je jasno već nakon 15-tak minuta igre u Sesvetama. Već tada je sastav Silvija Ivandije imao pet pogodaka prednosti (5:10). I u drugoj četvrtini, razlika između ta dva sastava je rasla, da bi se na poluvremenu zaustavila na plus devet (13:22). Ni jednog trenutka u prvih 30. minuta prednost Sesveta nije prešla brojku deset.

To se dogodilo u prvoj minuti nastavka, kad je semafor pokazivao 13:23. Naravno da je formalni gost, kod takve razlike dao priliku svim raspoloživim snagama. Stoga ne čudi da se čak 13 igrača Sesveta našlo među strijelcima. Najbolji je među njima bio Zlatko Raužan koji je imao učinak sedam od sedam. Ivan Dumečić je također bio stopostotan. Dao je pet pogodaka iz pet pokušaja. Kod Dubrovnika sjajan Samid Mekić s 12 pogodaka  iz 20 udaraca.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA B: 6. KOLO
RKHM DUBROVNIK – SESVETE 28:40