U prvom susretu 7. kola Paket24 Premijer lige, rukometaši PPD Zagreba lako su  i bez nekoliko najiskusnijih igrača, ostvarili i sedmu pobjedu u sedmom nastupu ove sezone na domaćoj sceni. Dubrava je kao domaćin ostala na minus 18 (21:39).

Samo dva dana nakon nastupa u Ligi prvaka protiv Elveruma, rukometaši PPD Zagreba ponovno su bili u akciji. Ivica Obrvan je odlučio dati predah nekima od najiskusnijih poput Ivana Čupića, Jakova Gojuna, Željka Muse. Ali, i s pričuvnim snagama lako je stigao do novih bodova.

Zagrebaši su poveli 0:3. Domaći su prvi pogodak postigli tek u sedmoj minuti. Prvu osjetniju prednost, „Plinari“ su stvorili sredinom poluvremena. Malo po malo ona je rasla do konačnih plus osam na poluvremenu (12:18), koje je na sebi svojstven način s tri pogotka u nizu obilježio Marin Šipić.

Dubrava se držala na zaostatku od sedam-osam pogodaka, do sredine drugog poluvremena. Tada Zagrebaši prelaze granicu od deset razlike i do kraja, rutinski odrađuju posao. Posebno su se u završnici istaknuli Paolo Kraljević koji je bio i najefikasniji Zagrebov igrač u Dubravi s osam pogodaka te Luka Lovre Klarica koji je dao sedam. Kod Dubrave po četiri pogotka Nikole Kaštelana i Tomija Vozaba.

Dubrava je tako nakon Spačve Vinkovci doživjela i drugi poraz ove sezone, i to drugi u svojoj dvorani. Zagreb je pak, nastavio stopostotni niz.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA A: 7. KOLO
DUBRAVA – PPD ZAGREB 21:39