U dva posljednja susreta 8. kola Paket24 Premijer lige – Lige B, Moslavina je uvjerljivo svladala Dubrovnik RKHM, a Sesvete su slavile protiv Zameta. Nakon kompletiranog 8. kola, pred nama je pauza zbog reprezentativnog tjedna. No prije toga, pogledajte što se događalo u Moslavini, odnosno Sesvetama.

Rukometaši Moslavine ugostili su Dubrovnik i odmah im pokazali na čijem su terenu. Domaćin je bio izrazito raspoložen te u niti jednom trenutku nije dopuštao Dubrovčanima da im se rezultatski približi. Matej Mudrinjak zaustavio je 11 protivničkih udaraca, dok ih je Karlo Kligl u protivničku mrežu pospremio ukupno 15. Kod Dubrovnika, sedam pogodaka Nedjeljka Jurkovića i 10 obrana Kristijana Raguža.

Momčad Sesveta na svom terenu je upisala pobjedu protiv Zameta. Rezultatska neizvjesnot i igra pogodak za pogotkom vladala je sve do sredine drugog dijela. Spomenimo i da je na poluvremenu jedan pogodak viška imao Zamet, bilo je 13:14. Međutim, u 46. minuti Sesvete bježe na +3, 22:19 i nakon toga, Zamet ih više ne uspijeva uhvatiti. Ivan Dumenčić bio je najbolji strijalac domaćina sa šest pogodaka, jako dobar i Stipe Purić na vratima s 13 obrana. Isti broj obrana na suprotnoj strani zabilježio je i Marin Sorić, a Karlo Devčić bio je najučinkovitiji s devet golova.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA B: 8. KOLO
MOSLAVINA – RKHM DUBROVNIK 35:28
SESVETE – MOSLAVINA 27:24