U unaprijed odigranom susretu 10.kola 1. hrvatske rukometne lige za žene, Podravka Vegeta je u Koprivnici pobijedila Umag 33:22, i ostala u pratnji Lokomotive Zagreb na ljestvici s dva boda zaostatka. Umag je pak, ostao na četiri pobjede u devet dosadašnjih nastupa.

Gošće su imale samo jedno i početno vodstvo 0:1. Ali su se odlično držale sve do sredine prvoga dijela. U tim trenucima, Podravka Vegeta je otišla na plus tri (9:6) i više nije ispuštala tu razliku do kraja. Na poluvremenu je domaći sastav imao sedam razlike 16:9.

Još desetak minuta u nastavku gošće su se držale na tom odstojanju, a onda je Podravka Vegeta pojačala ritam, i na ulasku u posljednjih deset minuta ušla s deset razlike (28:18). U takvoj situaciji trener Goran Mrđen dao je priliku nekim mlađim igračicama. One su pak, rutinski odradile posao do kraja i upisale sedmu pobjedu ove sezone. S najmanjom razlikom, ali to je ionako manje važno nakon iscrpljujućeg puta i utakmice s Borussiom Dortmund u Ligi prvaka.

S osam pogodaka iz osam pokušaja posebno uspješna bila je Dziyana Ilyna. Sedam je dala Larissa Kalaus. Kod gošći koje su nastupile sa samo devet igračica uz dvije vratarke, najbolje Anastazija Krivokapić i Nataša Miočinović s po pet pogodaka.

1.HRL ZA ŽENE: 10. KOLO
PODRAVKA VEGETA – UMAG 33:22