Samo dva susreta 11. kola rukometašica igrana su ove subote. Umag prema očekivanju nije imao poteškoća i pobijedio je Trešnjevku. Koka je slavila u Zelini i tako još malo pojačala borbu za mjesta do vodećeg dvojca Lokomotive i Podravke Vegete. 

Umag je nakon poraza od Podravke Vegete i remija s Kokom pobijedio Trešnjevku i probio se u gornji dom hrvatskog rukometa. Trešnjevka se hrabro i dobro držala prvo poluvrijeme. Domaćin je doduše stalno vodio. Ali, ne s nekom velikom razlikom da bi se  mogao opustiti. Trešnjevka je bila stalno tu za petama. Obrane su bile slabiji dio oba sastava pa stoga ne čudi da je prvih 30. minuta završilo s 19:16. Samo malo manje efikasno bilo je drugo poluvrijeme. Od dva do četiri pogotka razlike kretala se prednost Umaga. Sve do 54. minute kad domaćin uspijeva nanizati šest pogodaka zaredom i riješiti pitanje pobjednika, ako je ono uopće bilo upitno. Lucija Blašković na domaćim vratima imala je 12 obrana. S osam pogodaka Aleksandra Borizovska bila je najbolji strijelac Umaga. Za Trešnjevku devet pogodaka dala je Leonarda Kapetanović. Osam puta strijelac je bila Margarita Škarić.

Koka je kvalitetnim početkom jasno dala do znanja Zelini da će bodovi put Varaždina. S dvije serije od po tri pogotka, Varaždinke su povele 2:6 u 11. minuti. Zelina je u jednom trenutku uspjela prepoloviti taj zaostatak pa čak stići na minus jedan, ali ne i učiniti nešto više od toga. Na predahu su gošće imale plus tri, 10:13. Deset minuta nastavka bilo je ključno za rasplet cijelog susreta. U tom trenutku je Koka povela 12:18, i zapravo riješila sve dvojbe. Konačnih 19:25 realan je donos snaga na terenu. Samo pet obrana imale su domaće vratarke. Ana Gudek je pak, sa sedam pogodaka bila prvi strijelac Zeline. Ivana Dežić, prvi strijelac lige (96 pogodaka) sa sedam pogodaka predvodila je Kokine strijelce.

1. HRL ZA ŽENE: 11. KOLO
UMAG – TREŠNJEVKA 37:28
ZELINA – KOKA 19:25
DALMATINKA – PODRAVKA VEGETA 22:27 (09.11.2021.)
SPLIT 2010 – OSIJEK (21.11.2021.)
BJELOVAR – ZRINSKI (odgođeno)
DUGO SELO 55 – SESVETE (odgođeno)
TROGIR 58 – LOKOMOTIVA ZAGREB (odgođeno)