U unaprijed odigranom susretu 12. kola Paket24 Premijer lige, Sesvete su pobijedile RKHM Dubrovnik 40:14, i tako potvrdile svoj status druge ekipe u Ligi B. Dubrovnik je pak, doživio još jedan težak poraz. 

Samo dvadesetak sati nakon nastupa u Bjelovaru i poraza od 42:23, Dubrovnik je dolazak na sjever Hrvatske iskoristio i unaprijed odigrao susret protiv Sesveta. I još jedanput teško stradao. Dvadesetak minuta još se gost dobro držao. Ali kako se bližio kraj prvoga dijela, tako je kopnila njihova snaga i Sesvete su na predah odnijele plus devet (18:9).

U deset minuta nastavka Sesvećani su napravili niz od 10:2, i otišli na velikih 17 razlike. Dubrovnik je u drugom poluvremenu dao samo pet pogodaka i doživio jedan od najtežih poraza od kada nastupa u Paket24 Premijer ligi. Sesvete su susret završile sa serijom od šest pogodaka u nizu.

Čak 15 obrana imali su domaći vratari Filip Perić (6) i Stipe Purić (9). Najbolji strijelac bio je Danijel Papić sa sedam pogodaka. Ukupno 11 igrača domaćeg sastava dalo je barem jedan pogodak. Kod Dubrovnika najbolji Nedjeljko Jurković s četiri pogotka .

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA B: 12. KOLO
SESVETE – RKHM DUBROVNIK 40:14