U posljednjem susretu 13. kola Paket24 Premijer lige rukometaši Dubrave pobijedili su Karlovac 26:25 i ostali u borbi za mjesto koje vodi u Ligu za prvaka. Karlovac je pak prvi dio sezone završio na šestom mjestu. 

Nakon desetak minuta ispitivanja snaga i igre pogodak za pogodak, Dubrava u 20. minuti uspijeva stvoriti četiri pogotka viška (10:6). Minutu prije predaha imali su i šest razlike, ali su Karlovčani s dva pogotka u samoj završnici to spustili na minus četiri (14:10). 

Gosti bolje ulaze u nastavak susretaZa osam minuta uspjeli su postići pet, a primiti samo jedan pogodak i stigli su do izjednačenja (15:15). Slijedi razdoblje u kojemu se igra pogodak za pogodak s četiri poravnanja rezultata. Onda Dubrava uspijeva pobjeći na dva razlike i to je, čini se, bio odlučujući trenutak. Puno truda uložili su karlovački rukometaši ne bi li to stigli, ali nisu uspjeli. 

Po pet pogodaka kod domaćeg sastava dali su Ivan Barbić, Marin Lisac i Stjepan Malbašić. Kod gostiju, najbolji je bio Dominik Smojver s osam pogodaka.  

PAKET24 PREMIJER LIGA: 13. KOLO  

DUBRAVA – KARLOVAC 26:25