Tri susreta drugog kola Paket24 Premijer lige koji su odigrani u petak i subotu  donijeli je mnogo uzbuđenja. Najneizvjesnije je bilo na Zametu gdje su Riječani tek u završnici stigli do bodova. Moslavina i Karlovac su pak osvojili iznimno vrijedne bodove protiv Dubrave i Bjelovara.

Evo nekih reakcija trenera i igrača nakon tih susreta:

MOSLAVINA – DUBRAVA 25:22
Hrvoje Cikoje, trener Moslavine:
Čestitao bi igračima Dubrave na odličnoj utakmici, odlično su se pripremili, jaki su, mlada  ekipa ,puno trče i stvarno su nas namučili. Nakon tri pobjede ušli smo u ritam i mislili smo da će biti lako, pa je ovo rezultiralo nekom nervozom na početku utakmice i tražio sam na poluvremenu da samo igramo rukomet i da se ne opterećujemo nekim stvarima i neka naša kvaliteta je isplivala“.

Tomi Vozab, igrač Moslavine:
Teška utakmica iza nas i možda i teže nego što smo mislili, nismo dobro ušli, ušli smo premekano u utakmicu. Mladi i poletni dečki iz Dubrave dobili krila, namirisali su pobjedu i onda smo se svih 60min borili s njima, ali eto pobjeda je tu. Idemo dalje u Vinkovce po pobjedu“.

Krešo Ivanković, trener Dubrave:
„Gledatelji su mogli uživati u današnjoj utakmici. Mislim da smo se muški borili, imamo problema, u ekipi imamo mladih igrača, ali kad ostavimo srce na terenu ,ne možemo biti nezadovoljni. Čestitao bi ekipi Moslavine na jednoj odličnoj utakmici, pregršt iskusnih igrača, što je danas bila prevaga“.

Dominik Marković, vratar Dubrave:
Znali smo da će biti teško gostovanje kod iskusne ekipe .Imaju odličnih dečki koji su igrali u prvoj ligi i to se iskustvo vidjelo. Mi smo tražili od prve minute tu priliku za neke bodove, i na kraju je presudilo i iskustvo i naše neiskustvo“.

ZAMET – UMAG 27:26
Igor Marjanović, trener Zameta:
„Prema očekivanju napeta utakmica do zadnje sekunde. Na kraju 2 boda ostaju u Rijeci. Čestitam svojim dečkima, veseli me da jedno, a to je da i kada ne igramo dobro, ne padamo psihološki. Stvarno smo imali tri-četiri prilike da se odvojimo na 3-4 razlike, ali smo promašili lagane zicere, vraćali Umag u igru i doveli se u situaciju da moramo strepiti do zadnje sekunde za ta 2 boda.“ 

Nikola Njegovan, igrač Zameta:
Imali smo cijelu utakmicu napetu. Odvojili smo se 2-3  puta, na 2-3 razlike, ali nismo uspjeli prelomiti utakmicu. Na kraju smo stisnuli 10.-15. minuta obranu, imali nekoliko ključnih obrana vratar, zabili kontre i na kraju je Hvastek zabio“.

 Boris Lisica, trener Umaga:
Teška utakmica, u egalu tako reći cijelo vrijeme gol za gol. Zamet je malo bolje počeo, jednostavno se nismo uspjeli oporaviti. Danas smo odigrali požrtvovano, ali greške su nas dovele u takvu situaciju da smo doslovno poklonili utakmicu Zametu.“

Gabriel Buvinić, igrač Umaga:
Pa ništa 27:26, mislim da rezultat kaže sam za sebe kakva je bila utakmica. Rovovska bitka do samog kraja. Imali smo podosta tehničkih grešaka, ali čestitam ekipi Zameta, i mojim dečkima na fer i korektnoj borbi. I na kraju malo sreće za njih, možda malo presudnih lopti. Mislim da su zasluženo pobijedili“.