U posljednjem susretu 10. kola Paket24 Premijer lige – Lige za prvaka, Sesvete su kao gost pobijedile Goricu i osvojile 3. mjesto u Ligi za prvaka, a to znači da imaju prednost domaćeg terena na startu doigravanja za poredak, odnosno izlazak u Europu.

Kao što se moglo i očekivati, bio je to dosta izjednačen susret dviju ekipa koje se sjajno poznaju. Gosti su uglavnom dominirali prvim dijelom. I vodili od jednog do najviše tri pogotka razlike. Na predah su odnijeli dva (14:16).

Gorica je bila uporna. Silno se trudila u drugom dijelu da ne dopusti Sesvetama bijeg na veliku razliku. Prvi put su uspjeli doći do izjednačenja u 39. minuti kada je bilo 19:19, a drugi tek u 56. minuti pri rezultatu 27:27. Tada su imali i svoju najdužu seriju od tri pogotka u nizu. Goste to nije uzdrmalo. Dapače, pokazali su mirnoću i zrelost u ključnim trenucima i uspjeli pobijediti s minimalnom razlikom, odnosno doći do 2 boda koja im donose 3. mjesto ljestvice, a to znači nešto bolju poziciju u doigravanju za poredak.

S devet pogodaka Hrvoje Ceković bio je najbolji u domaćim redovima. Kod gostiju prvo ime Darko Krndelj s osam pogodaka .

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA ZA PRVAKA: 10. KOLO
GORICA – SESVETE 30:31